Clubs

Jongensclub

Jongensclub is voor alle jongens van de basisschool die graag willen knutselen en leren samenwerken. We nemen om de maandagavond per kerkelijk winterseizoen een werkstuk onder handen die we de laatste avond mee naar huis mogen nemen. De avonden worden geopend met Bijbel lezen, een vragen moment en gebed. We hebben het altijd erg gezellig als jongens onder elkaar, dus lijkt het je leuk om dit ook te ervaren kom dan zeker op maandagavond eens kijken.

Tot dan,

Namens de leiding van de jongensclub

Jens Pollie, 0166-852989

Meisjesclub

De meisjesclub is een gezellig samenzijn van meisjes tussen de 6 en 12 jaar onder leiding van twee enthousiaste leidsters, met als doel de kinderen op een ontspannen manier in contact te brengen met de Bijbel. We beginnen de avonden altijd met gebed en zingen van liedjes, daarna volgt er een verhaal uit de Bijbel met verwerking m.b.v. de methode 'Clik’ van HGJB- kinderwerk. Ook maken we hele leuke dingen, zoals: een kapstokje, weekkalender, een mobile van mossels, haarband etc.

Lijkt het jou ook leuk om te komen? Kinderen van ongeveer 6 tot 12 jaar zijn van harte welkom, en neem gerust een vriendinnetje mee!

De meisjesclub is in het winterseizoen eenmaal per twee weken op een woensdagavond in het Verenigingsgebouw van de Hervormde Kerk (Ring 7), van 18:30 tot 19:45 uur.

Inlichtingen: Evelien Terwoert, Voorerf 30, 4691 DD Tholen tel 06-57103286